Catering van
1001 hapjes & 1001 nacht

 

Perzische gerechten en tapas uit het Midden Oosten

Perzië, tegenwoordig Iran, is niet alleen de bakermat van de Sprookjes van duizend-en-één nacht, maar ook van sprookjesachtige lekkernijen op culinair gebied. De Perzische keuken heeft duizend-en-één mogelijkheden en fijnproevers komen volledig aan hun trekken.

Bij elke bijzondere gelegenheid of feest hoort lekker eten en drinken. Ik denk graag met u mee, van smakelijke hapjes tot uitgebreide maaltijden, van een intiem diner tot een gezellige receptie met 150 personen; zelfs meerdaagse catering behoort tot de mogelijkheden!

 

Alles is mogelijk

Vlees, vis of vegetarisch, ik sta er garant voor dat u geniet. Ik gebruik alleen eerlijke en pure ingrediënten en koop alles met zorg in. De geuren en kleuren van verse kruiden, groente en fruit zijn essentieel voor een lekker resultaat.

Droommenu

Iedere opdracht is voor mij een nieuw uniek project. Als ‘mobiele kok’ ben ik gewend op verschillende locaties te werken of ik bereid de gerechten vooraf in mijn eigen keuken. Graag adviseer ik u over de mogelijkheden en stel samen met u uw droommenu op.

Ik ben pas gelukkig als u de zon en mystiek uit Perzië en het Midden Oosten in mijn gerechten proeft. Laat u verrassen en neem contact met mij op!

Koken op locatie

Een uitgebreide lunch of bijzonder diner met familie, vrienden of andere gasten wint aan sfeer wanneer u dit ter plekke en vers laat verzorgen door een ervaren en enthousiaste beroepskok. Dus wilt u zorgeloos genieten en thuis, op de zaak, of op een andere locatie alle aandacht aan uw gasten of cursisten wijden? Dan kom ik graag naar u toe om voor u te koken. Zowel in Nederland als in België heb ik ervaring, ook bij meerdaagse evenementen. Daarom weet ik hoe belangrijk een maaltijd bij een cursus is om weer tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen. Neem contact op met uw vragen en wensen, dan vinden we samen een culinaire oplossing.

 

Catering op vorstelijk niveau

In he verleden heb ik een catering verzorgd op een bijeenkomst waar ook koningin Beatrix aanwezig was.