Kooklessen

Als je iets bijzonders, verassend of iets leuks met je vriend/vriendin samen wilt doen, neem dan contact op met azar voor een bijzondere kookworkshop.
(Vanaf 2 personen)

Kooklessen
Op veler verzoek geef ik workshops, waarin u op eenvoudige en duidelijke wijze de basistechnieken van de Perzische keuken leert. Ik begeleid u stap voor stap tijdens het gehele bereidingsproces en leer u de fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk genieten we samen na afloop van de kookles van het feestelijke resultaat onder het genot van een drankje. En na de workshop tovert u thuis zelf gezonde, lekkere en gevarieerde gerechten uit uw keuken! Ik verklap u alvast één tip: eten smaakt alleen lekker als het met aandacht en liefde is bereid.

Meer informatie
U kunt de workshop volgen met vrienden. Ook veel mensen volgden de cursus met hun personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Om iedereen de nodige aandacht te geven, is de maximale groepsgrootte vijftien personen. De workshop duurt ongeveer drie uur.

Kosten

De kosten bedragen vanaf vier personen € 35,- per persoon en voor bedrijven € 45,-  per persoon. We kunnen ook biologisch koken, maar door de hogere prijs van de ingrediënten valt deze workshop in prijs iets hoger uit.

Ik informeer u graag over de grenzeloze lekkere mogelijkheden.