Over mij

Als je iets bijzonders, verassend of iets leuks met je vriend/vriendin samen wilt doen, neem dan contact op met azar voor een bijzondere kookworkshop. (Vanaf 2 personen)

Mijn naam is Azar. Al meer dan helft van mijn leven woon ik in Nederland, maar ik ben geboren in Iran. Graag deel ik met u de schoonheid van beide culturen via mijn liefde voor het koken.
Mijn passie voor het koken begon al jong: op mijn twaalfde maakte ik mijn eerste kookboek. De Perzische keuken behoort tot de oudste ter wereld en wordt gekenmerkt door subtiele smaakcombinaties. In Nederland startte ik mijn eigen restaurant, met onmisbare ingrediŽnten als smaak, sfeer en gezelligheid.

Eigen kookstijl

Door het volgen van workshops op verschillende plaatsen in de wereld, voedde ik mijn interesse en groeide mijn kooktalent. Zo ontwikkelde ik in de loop der jaren een geheel eigen kookstijl. Aan traditionele Perzische gerechten met hun speciale bereidingswijzen en kruiden zoals saffraan, voeg ik een extra smaakdimensie toe door mijn kennis van de Aziatische keuken en die van het Midden Oosten. Graag wil ik deze kookgeheimen met u delen